Μετρητής επισκέψεων

Συνολικοί επισκέπτες242342


Συνδεδεμένοι χρήστες

Guests : 5 guests online

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

Ενημέρωση μελών του παραρτήματος Τρικάλων

Αγαπητοί συνάδελφοι/ισσες,

Με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς θέλουμε να σας ευχηθούμε υγεία, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία αλλά και δημιουργική σκέψη.

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι :

  1. Ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής του παραρτήματος Κεφάλας Ιωάννης δήλωσε στη διοικούσα  επιτροπή ότι για προσωπικούς λόγους, δεν μπορεί πλέον να συνεχίσει το έργο του και κατάθεσε την παραίτησή του από την διοικούσα επιτροπή.  Μέσω της παρούσας ενημερωτικής επιστολής θα ήθελε να στείλει το κάτωθι μήνυμα:

 Αγαπητοί-ές συνάδελφοι-ισσες και συνεργάτες, συνεργάτιδες θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για τη στήριξή σας αυτά τα χρόνια και να ευχηθώ σε όλους μια καλή και δημιουργική σχολική χρονιά καθώς και κάθε ευτυχία προσωπική, οικογενειακή και επαγγελματική για τον καθένα από εσάς.

     ΚΕΦΑΛΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Την θέση του στη διοικούσα  επιτροπή κατέλαβε, σύμφωνα με το καταστατικό το αναπληρωματικό μέλος Παπανικολάου Σπυρίδων.

  1. Στη συνέχεια ,η νέα Διοικούσα Επιτροπή του Παραρτήματος συγκροτήθηκε σε σώμα που αποτελείται από:

Πρόεδρος: Θεοχάρης Δημήτριος 

Αντιπρόεδρος: Ζαραμπούκα Αθανασία

Γραμματέας: Αγγέλου Δήμητρα

Ταμίας: Λύκας Βασίλειος

Ειδ. Γραμματέας:  Παπανικολάου Σπυρίδων

Έφορος Βιβλιοθήκης: Δήμος Γεώργιος

Μέλος: Μουλά Ελισάβετ

  1. Σας ενημερώνουμε ότι, σύμφωνα με το απόσπασμα πρακτικού 39/06-09-2018 του Δ.Σ. του Ι.Ε.Π., εγκρίθηκε ο 79ος Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός στα Μαθηματικά, «Ο ΘΑΛΗΣ», που διοργανώνει η Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία (Ε.Μ.Ε.) το Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 9.00 π.μ. Ο διαγωνισμός απευθύνεται στους μαθητές/τριες των Β ́ και Γ ́ τάξεων των Γυμνασίων της χώρας, καθώς και όλων των τάξεων των Γενικών και των Επαγγελματικών Λυκείων της χώρας, οι οποίοι και θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι και την Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2018. Θα θέλαμε να στηρίξετε ενεργά τον διαγωνισμό, όπως άλλωστε κάνετε όλα τα χρόνια. Ο διαγωνισμός στο νομό μας θα διεξαχθεί σε τρία εξεταστικά κέντρα: 7ο Λύκειο Τρικάλων, Γενικό Λύκειο Καλαμπάκας και Γενικό Λύκειο Φαρκαδόνας.
  2. Κατά την διάρκεια ή στο πέρας του διαγωνισμού «Ο Θαλής», σας καλούμε να καταθέσετε τις ιδέες, προτάσεις σας, στη διοικούσα επιτροπή του παραρτήματος ώστε να συνδιαμορφώσουμε το πρόγραμμα δράσεων του έτους 2018.
  3. Υπενθυμίζουμε ότι στην Αθήνα, 7-8 και 9 Δεκεμβρίου 2018 θα διεξαχθεί το 35ο Πανελλήνιο Συνέδριο Μαθηματικής Παιδείας της ΕΜΕ με τίτλο «Μαθηματικά: Έρευνα και Εκπαίδευση τον 21ο αιώνα».
  4. Στο πνεύμα αυτό και στο πλαίσιο του 35ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Μαθηματικής Παιδείας της ΕΜΕ, το ΔΣ της ΕΜΕ αποφάσισε να πραγματοποιήσει  και Μαθητικό Συνέδριο, στο οποίο να παρουσιάσουν εργασίες από ομάδες μαθητών Γυμνασίου και Λυκείου πάνω στα Μαθηματικά και τις εφαρμογές τους, στην ιστορία τους, στη σύνδεση των Μαθηματικών με άλλες επιστήμες, με την κοινωνία και τον πολιτισμό και τον ρόλο τους σε διάφορους τομείς της ζωής. Το 1ο Μαθητικό Μαθηματικό Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στις 7-9 Δεκεμβρίου 2018 στην Αθήνα στις αίθουσες της Ανώτατης Σχολής Παιδαγωγικής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε). Για περισσότερες πληροφορίες πιέστε εδώ.Για περισσότερες πληροφορίες πιέστε εδώ.

Με εκτίμηση

Για τη Διοικούσα Επιτροπή

Ο Πρόεδρος                                        Ο Γεν. Γραμματέας

Θεοχάρης Δημήτριος                              Αγγέλου Δήμητρα

 

 

tel2015_4.jpg tel2015_2.jpg tel2015_8.jpg tel2015_11.jpg tel2015_5.jpg DSC_1.jpg tel2015_3.jpg DSC_2.jpg tel2015_7.jpg tel2015_9.jpg DSC_3.jpg tel2015_1.jpg tel2015_10.jpg DSC_4.jpg tel2015_6.jpg