Μετρητής επισκέψεων

Συνολικοί επισκέπτες206719


Συνδεδεμένοι χρήστες

Guests : 7 guests online

Ανακοινώσεις Δ.Σ.

Βράβευση διακριθέντων το 2015 νομού μας

Βραβεύσαμε 338 μαθητές του νομού μας

Το απόγευμα της Κυριακής, 7 Ιουνίου, πραγματοποιήσαμε την καθιερωμένη εκδήλωση βραβεύσεων όσων μαθητών διακρίθηκαν στους μαθηματικούς διαγωνισμούς που διοργανώσαμε σε συνεργασία με τις Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας και Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του νομού μας. Από τους περίπου 2300 μαθητές δημοτικών σχολείων, γυμνασίων και λυκείων που συμμετείχαν στους φετινούς μαθηματικούς διαγωνισμούς, βραβεύτηκαν 338.

 Για την καλύτερη διευκόλυνση του κοινού προβήκαμε σε διαχωρισμό της εκδήλωσης, σε τρεις διαδοχικές φάσεις. Στην πρώτη, βραβεύτηκαν, από τα γυμνάσια και τα λύκεια του νομού, οι σαράντα τέσσερις (44) μαθητές που είχαν προκριθεί στον «Θαλή», ή και στον «Ευκλείδη». Στη δεύτερη φάση βραβεύτηκαν 176 μαθητές από τα δημοτικά σχολεία που βρίσκονται εκτός της πόλης των Τρικάλων. Στο τρίτο και τελευταίο μέρος, βραβεύτηκαν 118 μαθητές από τα δημοτικά σχολεία που βρίσκονται στην πόλη των Τρικάλων. Στον 9ο μαθηματικό διαγωνισμό «παιχνίδι και μαθηματικά» του περασμένου Μάρτη είχαν συμμετάσχει 60 δημοτικά σχολεία, με 132 τμήματα.

Αρχικά, ο Πρόεδρος του παραρτήματός μας Στέλιος Αμπράζης, καλωσόρισε τους προσκεκλημένους, τους μαθητές και τους γονείς και ανέφερε «Συγχαίρουμε θερμά όλους τους Τρικαλινούς μαθητές που συμμετείχαν στους Μαθηματικούς Διαγωνισμούς που διοργανώσαμε. Συνεργαστήκαμε άριστα και θέλουμε πραγματικά να ευχαριστούμε: α) τη Διευθύντρια της ΔΔΕ ν Τρικάλων κα. Β. Κάκλα, β) τον Διευθυντή της ΔΠΕ ν Τρικάλων κ. Χαρ. Καφανέλη και τον Προϊστάμενο Εκπαιδευτικών Θεμάτων κ. Στέγιο Βέρρα, γ) τους 45 συναδέλφους, Μαθηματικούς και μέλη μας που βοήθησαν να διεξαχθούν οι διαγωνισμοί των γυμνασίων και των λυκείων με άριστο τρόπο και όλα αυτά στη βάση της εθελοντικής προσφοράς, δ) τους περίπου 200 Διευθυντές και δασκάλους των Δημοτικών σχολείων για την υποστήριξή τους και στο φετινό διαγωνισμό των δημοτικών σχολείων. Το επιστημονικό μας σωματείο, τα τελευταία 21 χρόνια είναι ένα ζωντανό κύτταρο πολιτισμού που προσφέρει στη νεολαία μας και στον τόπο που ζούμε και αγαπάμε».

 Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν, απευθύνοντας χαιρετισμό, η Διευθύντρια της ΔΔΕ ν Τρικάλων κα. Β. Κάκλα, ο σχολικός σύμβουλος μαθηματικών κ. Δ. Ντρίζος, ο Δήμαρχος του Δήμου Τρικκαίων κ. Δ. Παπαστεργίου, ο Δήμαρχος του Δήμου Φαρκαδόνας κ. Αθ. Μεριβάκης και ο Αντιπεριφεριάρχης Δημόσιας Υγείας κ. Γ. Τσίγκας.

 

Η προσφορά χυμών προς όλους τους μαθητές ήταν από την εταιρεία "ΟΛΥΜΠΟΣ Α.Ε.". 

 

Η συνολική κατάσταση των βραβευμένων μαθητών του νομού μας είναι ΕΔΩ.
Βίντεο από την εκδήλωση υπάρχει στους ακόλουθους υπεσυνδέσμους:

 

 

tel2015_11.jpg tel2015_9.jpg tel2015_5.jpg DSC_1.jpg tel2015_8.jpg DSC_3.jpg tel2015_7.jpg tel2015_10.jpg tel2015_1.jpg tel2015_2.jpg tel2015_6.jpg DSC_4.jpg tel2015_3.jpg DSC_2.jpg tel2015_4.jpg