Μετρητής επισκέψεων

Συνολικοί επισκέπτες208676


Συνδεδεμένοι χρήστες

Guests : 13 guests online

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΜΑΘΗΤΩΝ

Ούτε ο Ολυμπιακός δεν έχει τόσα.

Χρυσό και τρία Χάλκινα μετάλλια οι Τρικαλινοί μαθητές

ΛΩΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Χρυσό μετάλλιο

Γ' ΓΥΜN.

ΕΚΠ/ΡΙΑ ΑΘΗΝΑ

ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ

Χάλκινο μετάλλιο

Γ΄ ΓΥΜN.

3ο ΓΥΜN. ΤΡΙΚΑΛΩΝ

ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Χάλκινο μετάλλιο

Γ΄ ΓΥΜN.

ΕΚΠ/ΡΙΑ ΑΘΗΝΑ

ΤΣΕΠΕΛΕ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

Χάλκινο μετάλλιο

Α΄ ΛΥΚΕΙΟΥ

7ο ΓΕ.Λ. ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Το περασμένο, Σάββατο πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα από την Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία (ΕΜΕ) η 33η Εθνική Μαθηματική Ολυμπιάδα με την επωνυμία «Αρχιμήδης». Από τα Τρίκαλα προσήλθαν και συμμετείχαν οι δεκατρείς μαθητές που είχαν προκριθεί από τον πρόσφατο 76ο «Ευκλείδη», ενώ συνολικά απ’ όλη τη χώρα συμμετείχαν 450 μαθητές.

Οι Τρικαλινοί μαθητές όπως αναφέρθηκαν παραπάνω, επέτυχαν εξαιρετικές επιδόσεις. Κατέκτησαν κορυφαίες διακρίσεις και μετάλλια, κατατάσσοντας το νομό μας, για ακόμη μία χρονιά, ως τον πρώτο επαρχιακό νομό της χώρας (εκτός νομών Αττικής και Θεσσαλονίκης).

Ο Δημήτριος Λώλας  κατέκτησε το χρυσό Νο1 από τα 4 που απονεμήθηκαν. Ο Βασίλειος Τσεπέλε κατέκτησε χάλκινο μετάλλιο συναγωνιζόμενος στα ίδια θέματα με μαθητές έως και δύο χρόνια μεγαλύτερους από εκείνον. Το Σαββατοκύριακο στην Αθήνα παρευρέθηκαν και διαγωνίστηκαν ακόμη εννέα μαθητές που συμπλήρωναν την ποιο πολυπληθή επαρχιακή ομάδα. Αυτοί ήταν, η Ελένη Δασκάλου, ο Αναστάσιος Μπατατέγας, ο Παναγιώτης Γέρμανος, ο Στέφανος-Ευκλείδης Κοντοκώστας, η Μαριάννα Μπαμπανάρα, ο Δημήτριος Τριάντης, η Άρτεμις Κωτούλα, ο Γεώργιος Θεμελής και ο Κίμων Τσιλιώνης.

Κανείς άλλος επαρχιακός νομός δεν ξεπέρασε τα δύο μετάλλια. Συγχαίρουμε θερμά τους τέσσερις μαθητές μας, τις οικογένειές τους που στηρίζουν τα παιδιά τους και όλους τους μαθητές που συμμετέχουν στους μαθηματικούς διαγωνισμούς, αποτελώντας τη βάση των επιτυχιών. Ακόμη, συγχαίρουμε τους συναδέλφους μας εκπαιδευτικούς για την επαρκή κατάρτισή τους και για το έργο που καθημερινά επιτελούν.

tel2015_6.jpg tel2015_10.jpg DSC_1.jpg tel2015_1.jpg tel2015_5.jpg tel2015_7.jpg tel2015_4.jpg tel2015_11.jpg DSC_3.jpg tel2015_3.jpg tel2015_8.jpg tel2015_2.jpg DSC_4.jpg tel2015_9.jpg DSC_2.jpg