Μετρητής επισκέψεων

Συνολικοί επισκέπτες207173


Συνδεδεμένοι χρήστες

Guests : 16 guests online

ΝΕΑ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΟΣ

Ενημέρωση μελών Ε.Μ.Ε Τρικάλων

Ενημέρωση  προς  Μαθηματικούς

Συνάδελφοι, με την έλευση του νέου έτους αλλά και μετά την εκλογή του νέου Δ.Σ. της Μαθηματικής Εταιρείας Ν. Τρικάλων θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τα ακόλουθα ζητήματα:

1. Προβαίνουμε τις επόμενες μέρες σε ενέργειες για τη δημιουργία ιστοσελίδας του Παραρτήματός μας.

2. Ο Πανελλήνιος διαγωνισμός ‘Παιχνίδι και Μαθηματικά’ θα πραγματοποιηθεί στις 11 Μαρτίου 2011. Ο διαγωνισμός γίνετε υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων για τους μαθητές της Ε΄ και ΣΤ΄ τάξης του Δημοτικών Σχολείων κατά τις δύο τελευταίες διδακτικές ώρες.

3. Το Δ.Σ. θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια στέγασης του Παραρτήματός μας. Επιθυμία μας είναι η εύρεση χώρου για την πραγματοποίηση Συμβουλίων αλλά και αίθουσας για βιβλιοθήκη και προσφορά μαθημάτων στα παιδιά που προκρίνονται από την πρώτη φάση των διαγωνισμών ‘Θαλής’ και μετά.

4. Το μήνα Μάιο θα γίνει η εκδήλωση βράβευσης όλων των μαθητών Δημοτικών, Γυμνασίων και Λυκείων που διακρίθηκαν σε όλους τους Πανελλήνιους διαγωνισμούς της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας.

5. Προσπαθούμε να διοργανώσουμε την πρώτη συγκέντρωση συζήτησης των Παραρτημάτων της Κεντρικής και Βόρειας Ελλάδας της ΕΜΕ στην πόλη μας.

6. Μετά την αρχή της νέας σχολικής χρονιάς θα έχουμε την πραγματοποίηση ημερίδων, διημερίδων και σεμιναρίων για τους συναδέλφους Μαθηματικούς.

 

7. Πραγματοποιούμε τη δημιουργία μητρώου μελών του Παραρτήματός μας.

8. Για την καλύτερη και ποιο άμεση επικοινωνία σας παρακαλούμε να δώσετε τον αριθμό του κινητού τηλεφώνου σας και το email σας, επικοινωνώντας με τον Πρόεδρο ή τη Γραμματέα του Δ.Σ. στα τηλέφωνα ή το email που ακολουθεί.

9. Όποιος συνάδελφος Μαθηματικός θέλει να γίνει μέλος της Μαθηματικής Εταιρείας  Ν. Τρικάλων (με την ετήσια συνδρομή θα λαμβάνει δωρεάν τα 4 τεύχη του Ευκλείδη Α΄ για το Γυμνάσιο και τα 4 τεύχη του Ευκλείδη Β΄ για το Λύκειο) μπορεί να επικοινωνεί με οποιοδήποτε μέλος του Δ.Σ. και ακολουθεί μία απλή διαδικασία.

10. Προγραμματίσαμε διοργάνωση εκδήλωσης κοπής πίτας με την έλευση του νέου έτους. Η εκδήλωση θα γίνει στο κέντρο ‘Καλαντζής’ στην περιοχή ‘σκαμνιές’ στον Αθλητικό χώρο της Πηγής, το Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011 και ώρα 9 μ. μ.

11. Μετά τις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν στις 15-1-2011 η νέα σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου έχει ως εξής:

Πρόεδρος: Στέλιος Αμπράζης (s.ambrazis at gmail.com)

Αντιπρόεδρος:      Δήμος  Γιώργος         

Γραμματέας:         Ρούσσα  Μαρία         

Ταμίας:                 Κορτίκη  Βάσω          

Ειδ. Γραμματέας: Λυμπίκης Άρης   (limpikis at yahoo.com)     

Μέλος:                 Ζαραμπούκα  Αθανασία  

Μέλος:                 Βαγενάς  Κώστας      

Για τη Διοικούσα Επιτροπή

Ο Πρόεδρος

Στέλιος Αμπράζης

tel2015_11.jpg DSC_3.jpg DSC_4.jpg tel2015_3.jpg DSC_1.jpg DSC_2.jpg tel2015_8.jpg tel2015_5.jpg tel2015_4.jpg tel2015_7.jpg tel2015_6.jpg tel2015_2.jpg tel2015_10.jpg tel2015_9.jpg tel2015_1.jpg