Μετρητής επισκέψεων

Συνολικοί επισκέπτες207173


Συνδεδεμένοι χρήστες

Guests : 16 guests online

ΝΕΑ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΟΣ

Βράβευση από την Περιφέρεια

Η Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων

βράβευσε τους Παναγιώτη Λώλα, Νικολέτα Αναγνώστου,

Θεόδωρο Αναγνώστου καθώς και το Παράρτημά μας

Τους μαθητές Παναγιώτη Λώλα, Νικολέτα Αναγνώστου και Θεόδωρο Αναγνώστου που διακρίθηκαν σε διεθνείς διαγωνισμούς της Μαθηματικής Εταιρείας, καθώς και το παράρτημα Τρικάλων της Μαθηματικής Εταιρείας, βράβευσε στις 16-11-2011, η Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων. Οι τρεις μαθητές, συνοδευόμενοι από τον πρόεδρο του παραρτήματος Τρικάλων της Μαθηματικής Εταιρείας Στέλιο Αμπράζη, τον αντιπρόεδρο Γεώργιο Δήμο, μέλη του Δ.Σ. της Μαθηματικής Εταιρείας και τους γονείς τους, προσήλθαν στο κτήριο της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων.

 

Οι τρεις μαθητές σε δηλώσεις τους ανέφεραν ότι η σημερινή βράβευση είναι ιδιαίτερη τιμή για αυτούς, για την προσπάθεια που κάνουνε, για την ανταμοιβή των κόπων τους και αποτελεί ένα ακόμη κίνητρο για να συνεχίζουν να ασχολούνται και να συμμετέχουν σε τέτοιους διαγωνισμούς.

Τον Παναγιώτη Λώλα, βράβευσε ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλίας Ευθύμης Ρεντζιάς, την Νικολέτα Αναγνώστου η Περιφερειακή Σύμβουλος Ελένη Αργυροπούλου –Καλλιάρα και τον Θεόδωρο Αναγνώστου η Περιφερειακή Σύμβουλος Λώρεν Κασσοπούλου.

Τον Αντιπρόεδρο του Τρικαλινού Παραρτήματος της Τρικαλινής Εταιρείας και ιδρυτικό μέλος του σωματείου Γεώργιο Δήμο, για την προσφορά του Παραρτήματος, βράβευσε ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρήστος Μιχαλάκης.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του παραρτήματος Τρικάλων της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας κ. Στ. Αμπράζης ανέφερε ότι «αυτές οι διακρίσεις δεν έρχονται τυχαία, προϋποθέτουν σκληρή δουλειά, αρκετή προσπάθεια και αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους συναδέλφους μαθηματικούς. Να μην ξεχνάμε ότι πέρυσι στην τελική φάση δεν φθάσανε μόνο αυτά τα τρία παιδιά, αλλά 12 Τρικαλινοί μαθητές και τους αξίζουν πραγματικά συγχαρητήρια, γιατί προσπαθούνε, εργάζονται και μέσα από τα μαθηματικά κατακτάνε κορυφές».

Ο κ. Αμπράζης, ζήτησε από τον κ. Μιχαλάκη και στήριξη για δράσεις του τοπικού Παραρτήματος της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας, με τον Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων, να δεσμεύεται θετικά.


tel2015_5.jpg tel2015_11.jpg tel2015_1.jpg tel2015_10.jpg DSC_3.jpg DSC_1.jpg tel2015_8.jpg tel2015_9.jpg tel2015_2.jpg tel2015_6.jpg tel2015_7.jpg DSC_2.jpg tel2015_4.jpg DSC_4.jpg tel2015_3.jpg