Μετρητής επισκέψεων

Συνολικοί επισκέπτες251590


Συνδεδεμένοι χρήστες

Guests : 21 guests online

Example of Category Table layout (FAQs/Languages category)

Με Επιτυχία Ολοκληρώθηκε το 1ο Συμπόσιο Μαθηματικών στα Τρίκαλα!

Η οργανωτική επιτροπή του 1ου Συμποσίου Μαθηματικών "Συναρπαστικές Διαδρομές στα Μαθηματικά: Από την Αρχαιότητα στην Εποχή της Τεχνητής Νοημοσύνης" είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επιτυχή ολοκλήρωση της εκδήλωσης, η οποία πραγματοποιήθηκε στις 6 και 7 Απριλίου 2024 στη Στέγη Λαϊκού Πολιτισμού στα Τρίκαλα. 

Το συμπόσιο αποτέλεσε μια εξαιρετική ευκαιρία για ανταλλαγή ιδεών, προώθηση της καινοτομίας και παρουσίαση των νεότερων εξελίξεων στον τομέα των μαθηματικών και της τεχνητής νοημοσύνης. Με τη συμμετοχή διακεκριμένων προσωπικοτήτων και πλήθους κοινού, ακούστηκαν πολλές ενδιαφέρουσες απόψεις και αναπτύχθηκε ένας γόνιμος διάλογος που ενίσχυσε την κατανόηση και τις προοπτικές για τον τομέα της εκπαίδευσης. Η ευρεία συμμετοχή από εκπαιδευτικούς, ερευνητές, μαθητές και γονείς αποτελεί απόδειξη της επιτυχίας του συμποσίου, τόσο όσον αφορά στην παρουσίαση των προκλήσεων και ευκαιριών στον τομέα της εκπαίδευσης, όσο και στην προώθηση της εκπαιδευτικής και επιστημονικής κοινότητας. Επιπλέον, η έκθεση μαθηματικού βιβλίου που διοργανώθηκε από τον Σύλλογο Βιβλιοπωλών Τρικάλων, τον οποίο ευχαριστούμε θερμά για την παρουσία και τη συνεισφορά του, προσέφερε στους συμμετέχοντες την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις πρόσφατες εκδόσεις σχετικά με το θέμα του συμποσίου.

Το συμπόσιο κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η τεχνητή νοημοσύνη έχει τη δυνατότητα να φέρει επανάσταση στον τρόπο με τον οποίο διδάσκονται και μαθαίνονται τα μαθηματικά και να προσφέρει εξατομικευμένη διδασκαλία, προσαρμοσμένη στις ανάγκες και το μαθησιακό στυλ κάθε μαθητή. Είναι σημαντικό να διασφαλιστεί ότι η τεχνητή νοημοσύνη θα χρησιμοποιηθεί με τρόπο που ωφελεί όλους τους μαθητές,  ανεξάρτητα από το υπόβαθρο ή τις δυνατότητές τους. 

Η οργανωτική επιτροπή εκφράζει τις ειλικρινείς ευχαριστίες της προς όλους τους συμμετέχοντες, εισηγητές και κοινό, για τη στήριξη και τη συμβολή τους στην επιτυχία αυτής της σημαντικής εκδήλωσης. Ευχαριστεί επίσης την Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων και τον Δήμο Τρικκαίων για την αμέριστη συμπαράσταση και βοήθεια που  προέφεραν, καθώς και τον επιχειρηματία κ. Ευάγγελο Σαμαρά ο οποίος με τη χορηγία του συνέβαλε επίσης στην επιτυχία του συμποσίου.

Όσοι ενδιαφέρεστε να ξαναδείτε τις εισηγήσεις, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Συμποσίου: https://blogs.sch.gr/emetrikalasymposio1/  

Για μεγαλύτερες φωτογραφίες: δεξί "κλικ" και επιλογή "άνοιγμα εικόνας σε νέα καρτέλα"

          

          

                 

          

          

          

          

          

          

 

 

 

 

tel2015_7.jpg tel2015_4.jpg tel2015_5.jpg DSC_1.jpg DSC_3.jpg tel2015_10.jpg DSC_4.jpg tel2015_8.jpg tel2015_2.jpg tel2015_9.jpg tel2015_1.jpg tel2015_3.jpg DSC_2.jpg tel2015_11.jpg tel2015_6.jpg